Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt år

bara en dag kvar
sen smyger det sig på
från ingenstans
plötsligt är det bara här
utan att du märker det
ett NYTT ÅR




Fri vers av miii
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miii