Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ätstörningar

det gör så ont
att se hur dåligt du mår
dina kläder är för stora
din kropp för mager

varför äter du inget
dricker bara
vatten
vatten

denna hemska sjukdom
har satt sina klor i dig

lagar den mat som
du en gång tyckte om
men du tar miniportion
går till ditt rum
stänger dörren
vet inte om du äter något
av den lilla portionen

sedan måste du gå
fem kilometer för att bli av med
det lilla du åt
du håller på att svälta dig
måste försöka hjälpa dig
du blir så irriterad
om man frågar

jag gråter när jag ser på dig
ser så lidande ut
nu ser jag hela din ryggrad tydligt
och nyckelbenen sticker ut
men mitt barn
du får inte försvinna
måtte vi hinna
få den hjälp du behöver
att bli frisk igen


älskade barn




Fri vers av miii
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-04 18:46



Bookmark and Share


    Alicejo
Otroligt bra skrivet ur närståendes perspektiv, jag var själv sjuk i anorexi, tänker mycket på nu efteråt vad mina nära kände.

Jag hoppas innerligt att ni fått den hjälp ni behöver och att den du skriver om besegrat ätstörningsmonstret!

Kram <3
2016-07-20

  frostblomma
Känner verkligen den smärtan... Har en kompis som är i samma situation, men hon börjar bli bättre! Hoppas den du skriver om också blir frisk. Kram.
2010-02-04

  Tera
smärtsamt...
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

miii