Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara ord

jag vet att du inte menar det
men orden gick rakt in i hjärtat
"jag hatar dig, mamma"
vet att du behöver mig
och jag behöver dig
det kändes bara så hårt
att höra de orden
från dig
det var bara en gång
jag älskar dig,mitt barn




Fri vers av miii
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miii