Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnet

ett litet barn gömmer sig
för att någon sagt
"var inte ivägen"
någon vuxen tycker
att barn är till besvär
får inte synas
inte höras

barnet gömmer sig
sitter i ett hörn
och lyssnar på avstånd
för att inte störa




Fri vers av miii
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-25 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miii