Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högerklicka ta bort

högerklicka ta bort
funkar inte nu
du måste leva med att se mig
du måste leva med att jag
åtminstone för tillfället
är i samma sfär som du




Fri vers av David Gustafsson
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-22 20:06



Bookmark and Share


    Adonis
Good!
2010-01-25

  Amalia Bonaparte
iLike...
Mycket känsla, någorlunda förståelse och en tanke att jag nog faktiskt har känt så någon gång... I alla fall om jag lyckats tolka rätt, vilket jag hoppas och tror.
Bra och ganska annorlunda
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson