Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dålig dikt

Tysta steg igenom natten.
Följer sakta dom låga skratten.
Dom gömmer sig.
Låt mig hitta dig.
Bli min igen.
I evigheten.




Fri vers av Amandaaa
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-23 20:01



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Nä riktigt bra
fortsätt skriva!
2010-01-25

    ej medlem längre
Alls ingen dålig dikt. Tvärtom en dikt full av Längtan. Kanske fylld av just längtan efter kärlek, så underskatta inte dig själv...
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Amandaaa
Amandaaa