Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vilar i frid




Ett lugn har lagt sig
över min själ, mitt hjärta och ögon



Lungor andas i fria andetag
Jag är tyngdlös

Svävar i tidlösa sekunder
svävar i lycka

Jag känner inte oro
obehag och svek

Jag är så vacker, om du tittar
ser du mig
i slutna ögon

Ett ljus har tänds
för mig
i himlavalvets paradis

Den skönhet som vilar här
jag förstår
den är en skönhet, för stor
att förstå

Jag känner bara glädje
räds inte över mig
Jag mår bra
Inga smärtor plågar mig mera
Det svarta i mitt bröst
är borta


Så torka era tårar
Älska våra minnen, med glädje



Ett lugn har lagt sig
över min själ, mitt hjärta och ögon

över mig










Fri vers av Baystream
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-01-24 10:04



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2010-01-28

  oMareld
wonderbart
2010-01-26

  blaite
Jättefint..
2010-01-25

  Monika A Mirsch VIP
ljusa ord om mörker
2010-01-25

  m.ricknell
underbart <3
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream