Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Du säger att du ska lämna mig...

Jag ber dig ödmjukt att stanna kvar
Ja, gör som du vill
Ja, jag lovar att jag ska förändra på mig
Ja, jag går dig tillmötes eftersom jag älskar dig så mycket
Ja, för vad gör jag inte för dig?!
För om du lämnar mig nu så är det jag som illa far
Ja, för då får jag stå där med ett brustet hjärta som inte ger någonting annat än smärta
Ja, jag får stå där naken med rumpan bar...

Så snälla du säg inte nu att du ska lämna mig för då får du bara mitt hjärta att börja gråta
Kan du inte istället mig bara förlåta och ge mig en sista chans
Ja, för jag lovar att jag denna gång ska gå dig tillmötes så att vi kan få vårt förhållande i balans
Ja, jag älskar dig så mycket
Ja, du är min stora romans…..

Det har du sagt så många gånger förr, svarar du lite kyligt……

Du säger att du ska lämna mig
Att du ska leta efter en annan man
När du säger det så gör du mig ledsen, minsann....

Ken Cassel
24/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 10:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2010-01-24

  anita VIP
Du berör mig med denna underbara dikt.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel