Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En löftesrik tillvaro



En löftesrik tillvaro

Ska väl vara en tillvaro rik

På löften

Löftesrik…

Rik…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-01-24 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO