Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens naturliga ideal



Ungdomens naturliga ideal
Om kärlek
Om tro på framtiden
Om lyckan och livet

Jag älskar den
Och saknar den tid
Då man verkligen trodde på andra människor
Innan livet, visade motsatsen
Innan livets erfarenheter
Skapade misstron….

Idealen om än så lögnaktiga i praktiken
Känns så mycket friskare
Än realen, baserade på erfarenheter…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2010-01-24 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO