Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är två på en söndag....

och jag har det så tråkigt så
Ja, det är både kallt och kyligt ute
så ut vill jag inte gärna gå
Och vart ska jag gå någonstans
Till någon kompis
Nä, jag pallar inte
Har inte lust
Orkar inte
Jag ska jobba imorgon
Nä, jag stannar hellre här hemma tillsammans med min dator i vår stora vrå till trerummare och snackar lite skit med mig själv när jag trycker ner tangenterna
När jag speglar mig själv lite i orden
När jag bara trycker ner tangenterna bara för att få tiden att gå lite
Frugan!
Frugan hon är inne i stan och hälsar på en god vän
Tillsammans skulle de visst sen gå och köpa Thai ris
Men det är klart att hon ringer mig sen när hon närmar sig Farsta för då vill hon ha hjälp ifrån tunnelbanan att bära det tunga riset hem
Och dottern våran hon är hemma hos grannpojken och hälsar på....

Klockan är två på en söndag…..

Ken Cassel
24/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel