Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä, nu får det vara bra!

Nu har jag börjat tröttnat på att skriva något mer så det här får allt bli mitt sista alster för idag
Man vad gör det?
Det kommer en ny dag imorgon igen
Imorgon så är det måndag
Måndagen den tjugofemte
Så det är imorgon som man får kosingen
Löningen
När det kommer in lite pengar på kontot så gör det både den ena och andra människan glad
December var en dyr månad
God julmat
God julöl
Goda vänner som kom och hälsade på och klappar och allt annat som hör julen till
Mellandagsrea
Det blev dyrt
Inte konstigt då att plånboken nu har sig ett stort hål
Men imorgon när de nya pengarna kommer in på kontot igen så får Marabou hoppas att någon åter får råd att köpa sig en liten bit choklad
Ja, den är ju inte så billig nu för tiden
En liten bit choklad som bara smälter i munnen
Hmm
-))

Nä, nu får det vara bra
Så nu tackar jag för mig samtidigt som jag vill tillönska er alla som läser det här att ha en fortsatt bra dag och kväll
Sköt om er!
Sköt om er så kanske vi hörs syns och hörs imorgon igen
Vem vet
Själv så har jag en tvättstuga att ta hand om ifrån och med klockan fyra idag
Det är mycket tvätt
´Suck`......

Hej så länge!

Ken Cassel
24/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 15:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att passa in tvätt tiden en dag som denna
då kristna människor går till kyrkan
eller då människor som tror sig vara kristna
går till kyrkan

men man kan ju tvätta och vörda gud
2010-01-24

  anita VIP
Du skiver så bra i denna text. Alltid ett bekymmer i decemberg som det är så mycket med julhandeln, nu i morgon ska jag frossa i chokladkaka som jag älskar att äta.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel