Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord



Dina ord
Din närvaro

Att du finns….
För mej

Ger mej mer värme
Än åkarbrasor på vintern…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-24 16:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och berörande
2010-01-24

  oMareld
vackert!
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO