Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
E Wretling 28e Oktober


Blåljus&Dina Andetag


Ljusen dom drar över våra nakna kroppar
Ett hårstrå som ställer sig på tå
Och ett andetag från dig som
Dimmar igen mina ögon
Du andas rädd, och håller om mig
Trots att du alltid visste att jag bara var fejk

Dina tysta ord dom får mitt hjärta att blöda
Sitter på en kant av livets enkla chans
Jag har dig inte längre, känner jag igen
Men du spelar bluff och leker med mig som jag vore ett skämt
Dina tårar under vägens ljus
Visar att du inte alltid kände dig så kry
Trots att dina hårda ord satte sig som sår i mitt hjärta

Blåljusen dom står i hörnet och ropar på
Oss som vi vore martyrer och i terroristers spår
Hur mycket är det värt att slåss innan allt är borta
När chansen vi fick försvann då vi sprang
Ner för mörkrets väg för att leta efter varann
Men när dina steg slutade komma
Vände jag mig m
Du försvann




Fri vers av Wretling
Läst 414 gånger
Publicerad 2005-10-28 20:12



Bookmark and Share


  trasdocka
detta var verkligen bra,
dina texter är så roliga att tolka på sitt eget sätt,
även om de säkert har en speciellt innebörd för dig
blir jag så glad när jag kan relatera dem till mig själv
och få en egen betydelse.

"Hur mycket är det värt att slåss innan allt är borta
När chansen vi fick försvann då vi sprang
Ner för mörkrets väg för att leta efter varann
Men när dina steg slutade komma
Vände jag mig m
Du försvann"

det är så klockrent,
om du skriver av egna erfarenheter
tror jag dina skal rämnar med orden
för det låter så egen upplevt
och det gör att det berör så
2005-11-06

    vilsen
snyggt ! härligt med en text som inte upprepar samma mening i slutet på varje stycke (även om det inte alltid är fel det heller)
2005-11-04

  alvan
Underbar text. Tycker om ditt sätt att skriva, tonen och ja... snyggt helt enkelt!!!
2005-10-29

    BrokenHearted
håller med föregående.. SKITBRA!!!!

'Ett hårstrå som ställer sig på tå'

älskar denna strofen.. bara älskar den
2005-10-29

  Propella
Oj, ja. Mer än berörd säger jag. Tagen med storm är rätta orden.

"Ett hårstrå som ställer sig på tå
Och ett andetag från dig som
Dimmar igen mina ögon
Du andas rädd, och håller om mig"

Så maffigt!
2005-10-28

  Smultris
*Berörd*
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling