Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hidden Tracks 02


Själsdröm ( Hidden Tracks 02 )

Dina andetag immar igen mina ögon/
Försöker nå platser du aldrig sett förut
Tiden räcker inte till för dina tårar/
Jag har något annat och tänka på
Mina känslor räckte aldrig till/
Tills du kom in i mitt land
Själsdröm

En illusion byggdes upp/Ett liv/ Utan dig
Sprack/Du litade på mina ord
Det var aldrig meningen att det skulle bli någon mer än dig
Du skulle aldrig behlvas försökas suddas ut från hjärtat
Då kletet från blodet/
Spreds ut i mina ådror
Du var aldrig meningen att glömmas
Själsdröm

Varje gång du pressar mina ögonlock/
Tillåter drömmarna släppas in i mitt liv/
Du försvann aldrig från min hud/
Ligger kvar/Där under
Stjärnorna då du viskar mitt namn
Var aldrig meningen att sluta boken om dig
Själsdröm





Fri vers av Wretling
Läst 832 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-18 16:04



Bookmark and Share


    Fitore
Väldigt vacker.
2006-04-25

  Propella
Jag drunknar i dina texter. Sluta aldrig, och då menar jag aldrig, skriva!
2006-02-22

  DanSan
Ja det är mycket suggestivt men ack så bra!
Ja alla dessa illusioner som vi bygger upp
och som kan ta så konstiga vändningar
både ifråga om kraft och tid!
"Själsdröm" mycket bra!!! MVH Dan Cederholm
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling