Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilar i din andedräkt

 

likt bomull vilar jag i din andedräkt

dras i ett enda andetag in i dig

 jublar

 

förgås

när du ej förmår hålla mig kvar

flämtar

 

kvävs

 

av mig

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-24 17:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Tar andan ur en. =)
2010-04-08

    Ika Jorum
stark!
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP