Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Numbers

One
and another

Two
shall be together

Three
is when everything breakes

U me and Her
something went wrong

Four
years have gone
my life still counts by numbers




Fri vers av aouwseh
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-24 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh