Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substitute

det finns inget att skriva

bara regnet som gråter på fönstret

lämnar sina spår av ledsamna nätter

jag hör dina andetag

känner din varma andedräkt

allt kändes så rätt

men jag tvivlar

känns det rätt för dig

eller bara rätt just nu?




Fri vers av aouwseh
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-16 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh