Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan ovanför molnen

Sluta se igenom fönstret
och leta efter försvunna spår.
Jag finns ju inte
blunda och hitta mig.

Öppna inte ögonen
då ser du inte mig.
Sträck inte ut handen,
jag kan fortfarande inte nå den.

Hoppas inte ännu,
det finns inget kvar.
Snälla, stanna inte uppe för länge
jag kan ändå inte hitta hem.









Fri vers av aouwseh
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-11 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh