Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ljuva plåga

doft som fyller mig med välbehag
din skjortkrage mellan mina knutna fingrar
längtan i våra rörelser

sträv skäggstubb
rispar min kind
som kärlekens ljuva plåga

läppar som möts
värmen som sprids
från mitt centrum till fingertoppar och tår

vår berörning bräns
och ändå är det inte varmt nog
vår hetta kan bara öka

trevande händer
snabba andetag
jag kan inte vända om




Fri vers av aouwseh
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-10 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh