Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var stark

i tomheten som består
finner jag
möjligheter

små segment som
ger mig
njutning

torka inte upp
tårarna
låt dem rinna

skapa dina egna
fönster
se bortåt

vad som än
händer
finns dem kvar

men

lägg inte en filt
över
jag är mörkrädd




Fri vers av aouwseh
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-18 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh