Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt jag blev kär

Du tror väl ändå inte

nej

det där fönstret vi hade

som barn med magiska monster djur änglar troll hjältar också den där

skurken
som ingen ville vara

Man kan faktiskt mogna och se olika perspektiv av det hela

nej

Vem säger att skurken var elak rakt igenom tänk om

sluta

Du hade bergis varit ängeln nu så genomsnäll som du är inga kan vara så snäll som

du

jag bryr mig inte

Förlåt. Jag blev kär.

--

Och han i mig.

--

Förlåt.






Fri vers av aouwseh
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh