Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psalm 139: "Om jag sitter eller står, vet du det, du förstår mina tankar fjärran ifrån. Om jag går eller ligger, utforskar du det, med alla mina vägar är du förtrogen".


Drifting

Drifting on a sea of agony, far from the one
I would like to be

But I can hear your voice here too - you are familiar with all my ways

Because of Jesus I am still standing
Because of Jesus I have hope

Because of Jesus I am still standing
Because of Jesus I have hope




Fri vers av Poson
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson