Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riksdagens nya skjut...



Jägarförbundet fick riksdagens godkännande för vargjakt. Man kan undra, vad som passar om de bedriver utbildning för dessa i deras källare, på ”arbetstid”…

Kallas ”muta” annars, eller ”bestickning”. Sen säger vissa ledamöter att de frågat om saker när det gäller skog och jakt, hos ”jägarförbundet”…. Och vad förväntar dom sej sitt svar?
Som att fråga en dåvarande Östtysk idrottare, ”fuskar ni, tar ni otållåtna medel”…

Jägarförbundet hävdar sitt oberoende… vad annars…
Riksdagsmännen som får gratis jägarutbildning, med lön betald av oss.. kallar det knappas för bestickning men vad kallas det annars?

Frågan är då, ”vad ska vi hålla på lagar och regler för”?????????

VAD finns de för anledning för oss andra, att försöka hålla lagarna?
VARFÖR ska vi ens betala skatt, när dessa är så fräcka…

Vad tjänar de till....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO