Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Vänortsvägen 4



På Vänortsvägen 4
Var de goda råden, dyra
Vem…
Skulle hon ta
Hon var ju förlovad med en annan
Han var ju förlovad
Med en annan

På Vänortsvägen 4
Kunde hon inte sej styra
Sin saknad
Efter ”män” ja eller man
Han var inte där
Så trohetslöften de förrann
Han var inte där

Hon lät honom komma i sej
För ”han” var inte där
Det var hans förbannade fel
Uppenbarligen
Han bodde 25 mil därifrån
Men på Vänortsvägen 4
Gick det alltför vänligt till
Mot vissa….

”vems var barnet”
Ja det blev inget sen
Vilken tur så slapp hon förklara sej
”om ungen haft rött hår och fult ansikte”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-01-24 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO