Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är omöjligt har också varit en sanning

Att glömma det som fanns
är som att glömma sitt eget liv

Att tro att varenda spår över min kropp
av dina händer
ska försvinna i duschen
är som att tro att mina tårar aldrig ska sluta rinna för din skull

Att tro att minnet av dig ska blekna
är som att tro att hela min existens är en bluff

Således
jag kan inte glömma dig
jag vill inte minnas dig

Och jag önskar att du aldrig fanns
men jag vill att allt ska vara som förut






Fri vers av aouwseh
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aouwseh