Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teckning: tk.




oregelbundet...*

 

men en form

för handen


en visa

för sinnet


en mjuk röst

för strupen


ett ljud för

örats fång


i vindens

sus och dån


färger för

glädjens skull

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-24 21:36



Bookmark and Share


  Tera
mkt mjuk..
2010-02-02

  Monika A Mirsch VIP
den hänger jag på min vägg!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra