Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar dig, min Flamma


Försiktigt

Kom med mig, med försiktiga händer
Låt mig omfamna dig
För i dig finns det jag söker
En värme ur din själs kärna
Som sakta sprider sig i mig
Kastar bort all kyla

Ligg kvar, medan jag sakta går
Tro mig när jag säger att jag återvänder
För hur kan jag inte göra det
När du har allt jag vill ha och söker
En ro utan like
En kärlek, så stark

En evighet vore för långt
Men en livstid räcker fint
En stor önskan jag har inom mig
Att få dö, med din hand i min
Att få dö, bredvid dig
Att få höra dina andetag lugna mig i det sista

Vill visa dig mitt partnerskap
Hu sann den är och hur hållbar den är
Vill visa dig min tillit
Hålla mig trogen och verklig
Vill visa dig mina inre domäner
Som du får gå omkring i hur mycket du vill




Fri vers av Lelle Lind
Läst 193 gånger
Publicerad 2010-01-25 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind