Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ”svenska modellen”



Den ”svenska modellen”

Känns lite sliten
Väderbiten
Horig
Och punkterad…..

Känns lite sliten-Handbollslandslaget
Väderbiten-”välfärdssystemet”
Horig-ja Silvstedt och dom andra
Punkterad-framtidstron…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 09:23



Bookmark and Share


  peter markurth
http://www.youtube.com/watch?v=PgN1n8yHHzs

hör min kampdikt mot vårt nazistliknande defekta system, vilket bara försvagas och väntar på en diktator....

2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO