Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika tystnad

Tystnaden efter
är av ett helt annat slag
än den före




Fri vers av stenhur VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-25 11:03



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Jomenvisst är det så.
Snyggt förpackad reflektion!
2010-01-30

  walborg
Mycket spännande tanke! Skall tänka och känna efter!!!
2010-01-25

    ej medlem längre
intressant reflektion
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP