Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakfull

Läppjar försiktigt på glaset
vatten ska ju vara bra

Huvudvärken spränger
påminner mig om det jag vill glömma

Aj

Ser honom
henne

Aj

Vad gjorde jag?
Var det verkligen jag?

Ringer han?

Telefonen ringer.

Mamma.
Inte Han.

Jag vill inte
vill inte vill inte

Ångesten griper tag i mig

Aj

Jag ska aldrig dricka mer

Fast

Det har jag sagt många gånger innan.




Fri vers av aouwseh
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 14:07



Bookmark and Share


  notsomad
ja du...detta känner man ju igen.....och önskar inte uppleva igen..kul att du poetar om en svensk folkkänsla :)
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

aouwseh