Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ABBA

måste nog vara de mest kända svenskarna utomlands alla kategorier
För vilka vet inte om vilka ABBA är?
För vilka känner inte till låtarna Mamma Mia eller Dancing Queen eller Waterloo?
Ja, det ska i sådana fall vara indianerna i Amazonas
De som är så isolerade
Men annars
Men annars så måste det nog vara Astrid Lindgren med Pippi Långstrump på andra plats
Världens starkaste flicka
Det är vad jag vill tro i alla fall
Vad tror du?
Vilka har satt Sverige mest på kartan utomlands.......…

ABBA……

Ken Cassel
25/1-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 15:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Klart att ABBA allra mest satt Sverige på kartan - och Astrid Lindgren! Men "The winner takes it all" och det är utan tvekan ABBA:-))
2010-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Europe? (Även om jag tycker de är töntiga...) Eller Ace of Base? (ÄNNU töntigare!)
2010-01-25

  Christine Sabel
Jo så är det nog, vem kommer trea?
2010-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Mina första stora favoriter: ABBA.
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel