Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smältvatten

Jag måste gå ensam längs stranden
skymta grårävar mellan träden
för vi är senvinter
och något är på väg över isen
en knappt synlig spricka
en reva mellan snödynerna
våra frusna röster sjunger
som vore de ekon
jag måste gå, jag måste gå utan dig




Fri vers av Grävling
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 17:54



Bookmark and Share


  danne //
Melankolisk känsla, om något man måste utföra själv på egna ben!
tycker om den !
2020-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling