Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksvän

Du kan lita på min kärlek,

på att den finns här nu och sen.

Du ska veta att jag för alltid,

kommer att vara din kärleksvän.

En trygg klippa att hålla sig i,

när mörkret faller och ängslan tar vid.




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-10-28 22:27



Bookmark and Share


  Ki
Tack. Det värmer! Jag räknar med att du finns där... som alltid! Tack för att du är en underbar vän!!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan