Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå spökskrivare




-Hej Lasso har du en spökskrivare
-Ja varje natt, med månsken, dyker han upp

-Vem är det
-Han heter Baksi

-Baksi?
-Ja, eller kanske Larson, Stieg Larsson
-Jaha, säkert?

-Nej
-Nej?

-Nej det kan vara Gabrielsson med om det är en kvinna alltså…
-Ja men, hur funkar det?

-Jag vet inte
-Vet du inte?

-Nej, ingen annan verkar veta vem som skriver
eller vem som inte skriver
eller vad dom skriver…. Hur ska jag då veta
Det verkar finnas bara en sak som är säkert

-Jaha?
-Ja, det är att de som tar pengarna, har aldrig skrivit nåt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-01-25 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO