Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ellereller


Kantareller
Och bagateller
Växer sej stora i miljö som tillåter
Att de frodas

Kantareller kan du äta
Bagateller skapar träta
Aviga och räta
Är orden som förklarar det du gör

Men kantareller fräser du helst i smör
Med lite salt och krydda
Fräsande om bagateller gör andra brydda
Men inte människa glad…

Den kryddan är alltför stark
Oavsett vad...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2010-01-25 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO