Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig bänkpress

Det krävs styrka att söka ljus när det mörknar.

Att inte sätta sig och låta sig omslutas.

Det övertygar inte längre, ljuset, i sin frånvaro.

Lagar och regler gäller inte på samma sätt.

Det som står skrivet är oläsligt, ett annat och främmande språk.

Vad är vitsen med att skrika? Jag är mer av den tysta sorten.

Skriker inåt. Av ensamhet, tristess, vanmäktighet.

Vi är många, där jag är nu. Men vi ser inte varandra,

ensamhetens, hopplöshetens dimma ligger för tät.

Vill bli destruktiv. Fucka allt och dra! Men det har prövats.

Jag stannar hellre. På pin jävelskap. Själslig

bänkpress kallas det.








Fri vers av DerMond
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-25 21:11



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
Vi är nog många som biter ihop och kämpar på...fast ibland vore det nog bättre att ta sin spinningcykel och dra.....Bravo!!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

DerMond
DerMond