Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ranelidskt


Om natten

Musiken

far förbi stadens bromsljuskö

som en pråm

skär

igenom flodens nakna vatten




Fri vers av 1up
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-25 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1up
1up