Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramas

Omfamnar mjuka behag
rodnande rundning
tömmer grönt slem




Fri vers av 1up
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-10 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1up
1up