Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävslakt



Rävslakt
Kallad rävjakt
Klubbkavaj i rött och blått
Jakt instikt har ingen fått

Adelspack i häst och frack
Hundar ylar gör attack
Lätt och lagom i bivack
Djur och människorförakt

Adels pack, sir och pär
Och annat jöns
Baron är där
I ”höjdarnas” egen höjdar sfär
Finns inget som är fair

Kolla räven, skriker nån
100 hundar på en räv
känsla för play är oäven
det susar, ylar och lever om i säven
det kan man inte komma ifrån




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 257 gånger
Publicerad 2010-01-26 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO