Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flipflopflipflop



Gynning var orolig för några
Mystiska ljud hon hört
Och han tittade djupt
Förförd och förstummad
Så Gynning bräkte med sin skånska
”jaaee vae trrorrr du de ärrr”

Han funderade ett tag men sa sen
”Jag fick en association
Om min barndoms EPA ingång”

”Det här ser ut som en vagina
Med svängdörrar..”
flipflopflipflop




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 06:52



Bookmark and Share


  oMareld
haha
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO