Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hill Street blues



Hill Street blues
Förpackad fyrkantig TV Juice

Smakar för ögat lika gott
Som åttitals tiden
Fast den nu är förliden
Som förgått….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2010-01-26 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO