Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Våren...

Var har Du Din eld
Din glöd Våren... Vinterns död...
Den blir ju Ditt liv...

Skynda på då och så...
Så vi Vår får skörda
slipper vinterns snötyngda börda....

Och Du nu hör jag innan lörda...
Kommer mer snö ner...
Ifrån norr till söder och ger...

Några decimeter till av vitt...

Och Du finner Dig tydligen i detta...
Förr vid denna tiden på året då kunde jag berätta
om vintergäck och snödroppar, som var på väg upp...

Så Våren hur är det med matematiken
för ju längre Du väntar desto kortare
blir Din plats i solen... Sen kan det ju
bli Sommar direkt och för oss har
Du planen spräckt, vi som tidigt
ville ställa ut den, ja Du vet:
***SOLSTOLEN****
*******************








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-26 11:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Underbara tanke- det blir vår igen och solstolarna åker fram
2010-01-26

  Näckrosen
Håller fullkomligt med.. vill ha vår nu :))
Men jag tror det blir en kanon sommar, kallavinter blir varm sommar. Den som lever får se :)
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt