Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din gömda brist.

I varje fingertopp
andas en tanke
och när det blåser
far den sin väg
för att bli ett med alltet

raka bokstäver pryder
din enastående rygg

du förklär dig i ren perfektion
och inte ens spegelns makt
avslöjar dig

du är för nära verkligheten
och din skugga skrämmer mig

den är idealisk.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 12:58



Bookmark and Share


  blaite
Mycket bra text..
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér