Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindlarnas regent

det kliar

inom mig går spindlar
som tränger sig ut

och viskar fula ord
i mitt öra

ger mina ögon
en egen blick av dig

vill inte se

vill inte känna

vill inte

veta att spindlarna
tar över mig
med sina krypande ben

segerfullt slår dem
mitt hjärta med sitt hat
för att mörklägga
varje centimeter

förlorar ett andetag
två tre fyra

lycka är något
dem suddat ut

mina nya ögon ser
nu endast den kalla
gråskalan dem äger.




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-26 13:10



Bookmark and Share


  aol
så målande fina bilder,
2010-02-22

  lillac
kan se bilderna framfør mig. målande.
2010-01-31

  blaite
Scary med spindlar som kryper inanför huden typ. Bra text..
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér