Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskade mej en natt till



Jag önskade mej en natt till
Bara en natt
En natt inte för min egen skull
Inte för framtidens skull
Men för den kärlek jag trodde vi hade, en gång

Du såg bara dum ut
Jag ville ge dej en spark i ashlet
Av all kraft….
Och med ens, som en spann kallt vatten kastad
En het dag på stranden…

Du hade aldrig älskat



Du hade bara spelat med
I akt efter akt
Fast du sagt ja
När jag frågat
Tänk om du sagt från början
Och om du vågat….





Så många år vi sluppit
Plågat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-26 13:43



Bookmark and Share


  Fånga dagen
otroligt starkt bra skrivet
mvh Anna-Karin
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO