Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg ett program om Cim Cattralls morfar



Jag såg ett program om Cim Cattralls morfar
Hur hon sökte och hittade honom
Han hade lämnat sin fru
Sin mor
Och framförallt sina barn
Gifte om sej ett år senare och satte 4 nya
Barn till världen utan att berätta
Om sin ”gamla familj” naturligtvis….

Flyttade sen till Australien
Ett andra uppbrott, från en annan familj
Denna gång, fast nu fick ”nya frun”
Och nya barnen, vara med
Men han berättade aldrig för nån
Om sitt dubbelliv….
Hans mor, hans första fru, dog utan att veta
Var han tog vägen…

Det får en att undra lite
Över dessa människor som helt enkelt
Inte verkar ha nåt hjärta
Där hjärtat skulle sitta finns ett hål
En bit kol
Eller helt enkelt, en stenskulptur
Man undrar hur de kan få blodet
Att pumpa ö h t…

Hur kan de leva med sej själva

Efter såna svek…..



Och alla dessa som alltid fick undra
”var tog de vägen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO