Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svampar i luften




”Stora fåglar släpper svampar i luften”
Sa den gamle mannen….


Men barnen visste
Det var invasionen av Beneluxländerna
Fallskärmstrupperna ramlar ned
På ljusan dag

Levande måltavlor
Oskyldigt hjälplöst hängande i sina linor
Beskjutna med luftvärnseld….
Flydda själar flyr döda kroppars markkontakt
Som ur en bild av Dantes inferno




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-26 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO