Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig

Håll mig i dina armar, så hårt du kan
säg de orden jag behöver höra,
trösta mig nu, älskling
jag behöver dig.

om det kommer salt på din kind,
är det bara kärlek, älskling
det är bara kärlek
var inte rädd

bara håll om mig älskling,
det blåser så hårt ute.
det är ren jäkla storm,
och jag behöver dig.
bara dig

jag älskar dig




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 319 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-01-26 14:19



Bookmark and Share


  emanuel karlsson
vackra ord
2010-02-03

  Sophie Af Löfwing
hehe tack så mycket :)
2010-01-26

  Mr Lindemann VIP
Jättebra ihopsatt!
Men hur är det men den inre landskapet`?
2010-01-26

  jamal jamal
fin dikt
enkel att förstå,
det är svårt
att bli älskad; men gå på...

/Jamal
2010-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken skall
vara vacaker
den skall vara
glad allt fick
Du till i Din rad!
*************
2010-01-26

  Sophie Af Löfwing
tack så mycket :D! :)
2010-01-26

  anita VIP
Helt underbar skriven dikt om kärlek.
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing