Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Preventiv reklam



I den nya preventiv och hälsoreklamen
Så ser man en kvinna
Som njuter av båda fläskfilèn
Och såsen

Samtidig så står det
”akta dej för såsen det är den som gör dej tjock”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-01-26 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO